Percussieworkshop voor volwassenen

Ook volwassenen komen bij Bruce aan bod.

In enthousiaste workshops kan iedereen leren trommelen.
Bedrijfsfeesten maar ook privé-activiteiten worden op een spectaculaire manier aangevuld met de vrolijke lessen van Bruce.
Het is plotseling niet meer belangrijk wie de baas is en wie de werknemer, wie de ouder is en wie het kind. Iedereen is gelijk, er wordt flink gelachen en door gezamenlijk muziek te maken, krijgt iedereen positieve energie.

Een percussieworkshop voor volwassenen is altijd gezellig. Je bent lekker samen bezig met je collega’s, vrienden of familie. De workshop start met de vijf basisslagen en voor de pauze speelt de groep al enkele basisritmes. Er wordt ook gezongen en natuurlijk flink gelachen want Bruce brengt zijn Surinaamse humor met zich mee.
Aan het einde van de workshop kan iedereen een ritme spelen en speelt de groep gezamenlijk zelfs gecombineerde ritmes.

Een workshop is mogelijk op een door u gekozen locatie maar kan ook in onze eigen vaste locatie in Eindhoven worden gegeven. Het bijboeken van hapjes, dranken of een diner is mogelijk.

Tijdsduur: 1 tot 1,5 uur
Maximale grootte van de groep: ongeveer 25 personen


Particuliere lessen

Wilt u het djembéspelen of de Latijns-Amerikaanse percussie echt onder de knie krijgen?
Ga dan op les!
Iedere maandagavond zijn er lessen in Eindhoven op onze eigen sfeervolle locatie. Maar u kunt zich ook aanmelden bij http://www.cke.nl CKE te Eindhoven of http://www.valkenswaard.nl/index.php?mediumid=1&pagid=195 Centrum voor Muziek en Dans in Valkenswaard.

U hoeft geen eigen instrument mee te nemen, dat zit inbegrepen in de lesprijs, evenals de stencils.